Verstreken: Ontdekkingstocht in de techniek (2016)

Alles is eigenlijk techniek. Tijdens deze activiteit maak je kennis met en mogelijkheden van de technische kant achter huishoudelijke producten en robots.

Credits: Eigendom van BITT

Lekker praktisch aan de slag met techniek: BITT heeft hiervoor veel mogelijkheden. Van elektronica tot robotica. Weet jij hoe een stofzuiger, broodrooster, scheerapparaat of koffiemachine er van binnen uit zien? Bij BITT mag je ze uit elkaar halen. Je hoeft ze gelukkig niet weer in elkaar te zetten.

Ook hebben ze interessante en leerzame materialen die mogelijkheden van robotica duidelijk maken. Ontdek al doende hoe robotica kan werken. Ook zijn er kleine en grote echte robots die op commando uitvoeren wat jij wilt!

Bezoek ook De Techniek Academie

BITT Belevingscentrum Wetenschap en Technologie zit in hetzelfde gebouw als De Techniek Academie. Deze organisatie opent ook de deuren. Volg daar een rondleiding en neem deel aan hun doe-activiteiten. Je kunt dus heel gemakkelijk beide organisaties bezoeken.

Naam organisatie BITT Belevingscentrum Wetenschap en Technologie
Soort activiteit Workshop
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 1 oktober 2016: 13:00 - 16:30 uur
Adres BITT Belevingscentrum Wetenschap en Technologie
Westeinde 100
3844DR Harderwijk
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.