Ontdekkingstocht in de techniek

Alles is eigenlijk techniek. Tijdens deze activiteit maak je kennis met en mogelijkheden van de technische kant achter huishoudelijke producten en robots.

Naar de website

Lekker praktisch aan de slag met techniek: BITT heeft hiervoor veel mogelijkheden. Van elektronica tot robotica. Weet jij hoe een stofzuiger, broodrooster, scheerapparaat of koffiemachine er van binnen uit zien? Bij BITT mag je ze uit elkaar halen. Je hoeft ze gelukkig niet weer in elkaar te zetten.

Ook hebben ze interessante en leerzame materialen die mogelijkheden van robotica duidelijk maken. Ontdek al doende hoe robotica kan werken. Ook zijn er kleine en grote echte robots die op commando uitvoeren wat jij wilt!

Bezoek ook De Techniek Academie

BITT Belevingscentrum Wetenschap en Technologie zit in hetzelfde gebouw als De Techniek Academie. Deze organisatie opent ook de deuren. Volg daar een rondleiding en neem deel aan hun doe-activiteiten. Je kunt dus heel gemakkelijk beide organisaties bezoeken.

Locatie

BITT Belevingscentrum Wetenschap en Technologie
Westeinde 100
3844DR Harderwijk

Datum en tijd

1 oktober 2016: 13:00 - 16:30 uur
Credits: Eigendom van BITT

Weekend van de Wetenschap wordt georganiseerd door NEMO Science Museum, in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.