Ontdek jij de geheime formule?

85% van de producten die Coca-Cola in Nederland verkoopt, komt uit de Nederlandse fabriek in het Brabantse Dongen. Tijdens een unieke rondleiding door de hypermoderne fabriek laten medewerkers zien hoe ze frisdranken ‘bottelen’!

Naar de website

Wil je met eigen ogen zien hoe Coca-Cola in Nederland wordt geproduceerd, met lokale ingrediënten en water uit onze eigen mineraalwaterbron? Je ontdekt het tijdens je bezoek aan Coca-Cola in Dongen. Je ziet er hoe per uur zo’n 120.000 blikjes, 100.000 PET-flessen en 55.000 glazen flessen van onze 10 productielijnen rollen, hoe ze verpakt worden op pallets en klaargemaakt worden voor transport vanuit een ultramodern volautomatisch opslagsysteem. En natuurlijk vertelt Coca-Cola alles over het ontstaan van dit unieke merk, de introductie in Nederland en wat Coca-Cola doet om te produceren met aandacht voor het milieu, onze omgeving en hun consumenten.

Winactie is gesloten

Dit bezoek aan de Nederlandse Coca-Cola fabriek is uniek en de fabriek heeft op deze dag plek voor een beperkte groep. Voor deze activiteit kon je daarom kaarten winnen. De winactie is inmiddels voorbij. Gelukkig zijn er nog heel wat andere organisaties die de deuren openen waar jij backstage kunt tijdens het Weekend van de Wetenschap.

Locatie

Coca-Cola
Eindsestraat 137
5105 NA Dongen

Datum en tijd

30 september 2016 2016: 10:00 - 12:00 uur
Credits: Foto eigendom Coca-Cola European Partners

Naam organisatie

Coca-Cola

Soort activiteit

Excursie / Rondleiding

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen

Toegangsprijs

gratis

Openingstijden

30 september 2016: 10:00 - 12:00 uur

Adres

Coca-Cola
Eindsestraat 137
5105 NA Dongen

Website

Ga naar de website

Social media

Weekend van de Wetenschap wordt georganiseerd door NEMO Science Museum, in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.