Verstreken: Ontdek jij de geheime formule? (2016)

85% van de producten die Coca-Cola in Nederland verkoopt, komt uit de Nederlandse fabriek in het Brabantse Dongen. Tijdens een unieke rondleiding door de hypermoderne fabriek laten medewerkers zien hoe ze frisdranken ‘bottelen’!

Credits: Foto eigendom Coca-Cola European Partners

Wil je met eigen ogen zien hoe Coca-Cola in Nederland wordt geproduceerd, met lokale ingrediënten en water uit onze eigen mineraalwaterbron? Je ontdekt het tijdens je bezoek aan Coca-Cola in Dongen. Je ziet er hoe per uur zo’n 120.000 blikjes, 100.000 PET-flessen en 55.000 glazen flessen van onze 10 productielijnen rollen, hoe ze verpakt worden op pallets en klaargemaakt worden voor transport vanuit een ultramodern volautomatisch opslagsysteem. En natuurlijk vertelt Coca-Cola alles over het ontstaan van dit unieke merk, de introductie in Nederland en wat Coca-Cola doet om te produceren met aandacht voor het milieu, onze omgeving en hun consumenten.

Winactie is gesloten

Dit bezoek aan de Nederlandse Coca-Cola fabriek is uniek en de fabriek heeft op deze dag plek voor een beperkte groep. Voor deze activiteit kon je daarom kaarten winnen. De winactie is inmiddels voorbij. Gelukkig zijn er nog heel wat andere organisaties die de deuren openen waar jij backstage kunt tijdens het Weekend van de Wetenschap.

Naam organisatie Coca-Cola
Soort activiteit Excursie / Rondleiding
Doelgroep Jongeren, Volwassenen
Prijs gratis
Openingstijden 30 september 2016: 10:00 - 12:00 uur
Adres Coca-Cola
Eindsestraat 137
5105 NA Dongen
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.