Verstreken: Landelijke Open Dag Dierenartsen (2016)

Op zaterdag 1 oktober 2016 organiseert de KNMvD (beroepsorganisatie voor dierenartsen) de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Kom naar een dierenarts bij jou in de buurt en ga backstage in het dierenrijk!

Credits: KNMvD

Hoe weet je of jouw huisdier happy is? Dat is het thema van de Landelijke Open Dag Dierenartsen op zaterdag 1 oktober a.s. Verschillende dierenartsenpraktijken door heel Nederland zetten op deze dag de deuren open voor publiek. Door middel van rondleidingen, workshops, demonstraties en andere activiteiten zullen de dierenartsen laten zien wat zij, maar ook diereigenaren zelf, kunnen doen voor de gezondheid en het welzijn van dieren.

De Landelijke Open Dag Dierenartsen (LODD) is een jaarlijks terugkerend evenement, dat dit jaar voor de vijfde keer wordt georganiseerd. Het is voor het publiek een unieke mogelijkheid om eens verder te kijken dan de wacht- en behandelkamer. Ook dit jaar zijn er een aantal enthousiaste dierenartsen die graag meer willen uitleggen over hun beroep, de praktijk en wat zij voor dieren en hun eigenaren kunnen betekenen.

Dierenkliniek Apeldoorn Noord verzorgt tijdens de open dag rondleidingen door de praktijk met o.a. toelichting bij het maken van röntgenfoto’s. Daarnaast bieden zij het publiek de mogelijkheid een microscopisch onderzoek te doen

Een overzicht van deelnemende praktijken en de openingstijden, vind je op de website . De toegang is gratis, dus ga tijdens het Weekend van de Wetenschap de LODD langs bij de dierenarts en hoor of jij je eigenaar kan noemen van een blij huisdier!

Naam organisatie KNMvD
Soort activiteit Excursie / Rondleiding, Open dag
Doelgroep Jonge kinderen, Kinderen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 1 oktober 2016: 13:00 - 16:00 uur
Adres Dierenkliniek Apeldoorn Noord
Anklaarseweg 119
7317AS Apeldoorn
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.