Verstreken: Dieren bespioneren (2016)

Dieren hebben vaak hele andere zintuigen dan wij mensen. Wil jij weten hoe een vleermuis zijn radarsysteem gebruikt en hoe een rups over een blad loopt? Kom dan langs en ervaar het zelf.

Credits: Bat II, Wouter van Doorn via CC BY-NC-ND 2.0

Deze activiteit is onderdeel van de open dag van de VU en het VUmc. De activiteit Dieren Bespioneren wordt georganiseerd door Wouter Halfwerk van Dierecologie. De activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

VU en VUmc organiseren samen meer dan 50 activiteiten. Ontmoet wetenschappers in workshops en doe mee aan proefjes en experimenten. Het nieuwe O|2 Labgebouw is de hoofdlocatie en is alleen voor deze dag voor het publiek opengesteld. Een unieke kans! In het O|2 Labgebouw bevindt zich ook de wetenschapsmarkt.

Bekijk het activiteitenoverzicht van het Weekend van de Wetenschap voor het volledige aanbod. Als je (een deel van) Vrije Universiteit of VUmc invult in het zoekveld, vind je een compleet overzicht aan activiteiten.

Programma

Op de dag zelf ontvang je een programmaboekje met de precieze locaties en tijden.

Bekijk het activiteitenoverzicht van de VU en het VUmc tijdens het Weekend van de Wetenschap voor het volledige aanbod.

Naam organisatie Vrije Universiteit Amsterdam (VU)
Soort activiteit Open dag, Workshop
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 1 oktober 2016: 12:00 - 17:00 uur
Adres O|2 Labgebouw
De Boelelaan 1108
1081HZ Amsterdam
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.