Creatief coderen

Combineer kunst met technologie tijdens de inloopworkshop ‘Creatief programmeren’. Wat is programmeren nou eigenlijk? Hoe kan je coderen zonder computer? Hoe kan je creatief programmeren? En welke programma’s en tools kun je hiervoor gebruiken?

Naar de website

De inloopworkshop ‘Creatief coderen’ vindt plaats op 1 & 2 oktober van 13.30-16.30 uur in TETEM. Deze workshop is geschikt voor iedereen van 8 tot 88 jaar en iedereen die nieuwsgierig is naar de beginselen van creatief programmeren. Als eindresultaat maak je jouw eigen geprogrammeerde kunstwerk!

De workshop ‘Creatief coderen’ wordt aangeboden door Roombeek Cultuurpark Educatie, een intensieve samenwerking tussen Rijksmuseum Twenthe, Museum TwentseWelle en TETEM kunstruimte op het gebied van cultuureducatie. Roombeek Cultuurpark Educatie staat voor “verbeelding, innovatie en creativiteit in het onderwijs” met als doel om nóg meer kinderen en jongeren in aanraking te brengen met kunst, cultuur en technologie.

Ervaar ook de tentoonstellingen

Voor en/of na de workshop kun je de lopende exposities van TETEM bekijken. In Observatories of the Self word je met verschillende waarnemingsposten meegevoerd naar andere bewustzijnsniveaus. Zo draai je langzaam rond in een universum van caleidoscopische reflecties van jezelf of ben je het middelpunt in een zonnestelstel met manen en planeten om je heen. In Special Treats Street Special halen de kunstenaars wat leeft op straat de tentoonstelling binnen. Zij combineren protestborden en commerciële beeldtaal om stillevens te creëren in de vanitas traditie.

Gratis

De inloopworkshop Creatief coderen is gratis. Toegang tot de TETEM kunstruimte is ook gratis.

Locatie

TETEM kunstruimte
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede

Datum en tijd

2 oktober 2016: 13:30 - 16:30 uur
1 oktober 2016: 13:30 - 16:30 uur
Credits: Fotograaf Christina Bakuchava voor TETEM

Naam organisatie

TETEM kunstruimte

Soort activiteit

Tentoonstelling, Workshop

Doelgroep

Kinderen, Familie

Toegangsprijs

gratis

Openingstijden

2 oktober: 13:30 - 16:30 uur
1 oktober: 13:30 - 16:30 uur

Adres

TETEM kunstruimte
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede

Website

Ga naar de website

Social media