Verstreken: Communicate! (2016)

Communicate! is een serious game waarin spelers gespreksvaardigheden oefenen. Een speler speelt een scenario met een virtueel character en kiest tussen de verschillende gespreksopties die het scenario aanbiedt. Doe je mee?

Credits: J. Jeuring/Universiteit Utrecht

Het virtuele character reageert met een emotie en een antwoord. In deze workshop zullen we Communicate! kort introduceren, de deelnemers een scenario laten spelen en kort de onderzoeksproblemen en commerciële mogelijkheden schetsen.

Utrecht Center for Game Research
Games spelen een steeds grotere rol binnen onze samenleving. Je kunt ermee oefenen, experimenteren, onderzoeken en leren in een veilige en motiverende omgeving. Vandaag kunt u proeven van een select aanbod uit het Utrecht Center for Game Research!

Programma Utrecht Science Park

Deze workshop is onderdeel van het Weekend van de Wetenschap-programma van de Universiteit Utrecht. Meer informatie over de overige activiteiten op het Utrecht Science Park kunt u vinden op de website www.uu.nl/weekendvandewetenschap.

Naam organisatie Universiteit Utrecht
Soort activiteit Spel, Voorstelling / Demonstratie, Workshop
Doelgroep Jongeren, Volwassenen
Prijs gratis
Openingstijden 2 oktober 2016: 13:30 - 14:00 uur
2 oktober 2016: 15:15 - 15:45 uur
Adres David de Wied-gebouw
Universiteitsweg 99
3584CG Utrecht
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.