Verstreken: Boeven afluisteren met de FIOD (2016)

Je ziet ze wel eens in films, die busjes met allemaal afluisterapparatuur en opsporings middelen. En die kun jij nu in het echt zien! Kom jij de recherche helpen met boeven vangen?

Credits: Belasting & Douane Museum

Zou jij ook wel eens stiekem koning Willem Alexander willen afluisteren, om te horen of hij ook zo moeten lachen om Lucky TV? Natuurlijk mag dat niet, je mag niemand stiekem afluisteren, dat is nu eenmaal niet netjes en ook hartstikke verboden. Maar de recherche van de FIOD, die mag dat bij hele uitzonderlijke gevallen wel.
Dit weekend komt de FIOD met hun SRV (Specialistisch Recherche Voertuig) voorzien van high-tech opsporingsmiddelen naar het Belasting & Douane Museum. De mogelijkheden van deze superbus zijn eindeloos. Grijp je kans want deze bus kun je normaal gesproken nooit van binnen bekijken, en wie weet lukt het je ook nog een gesprek tussen twee criminelen af te luisteren!

Prijzen

Deze activiteit is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs van het Belasting & Douane Museum.

Bezoeker Prijs
Volwassenen € 5,50
Kinderen (t/m 12 jaar) Jongeren (13 t/m 18 jaar) CJP, Studenten RotterdamPAS, MuseumKaart, ICOM- pas, Vrienden van het museum Gratis

Naam organisatie Belasting & Douane Museum
Soort activiteit Ontdekken, Voorstelling / Demonstratie
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 2 oktober 2016: 11:00 - 16:00 uur
1 oktober 2016: 11:00 - 16:00 uur
Adres Belasting & Douane Museum
Parklaan 14-16
3016 BB Rotterdam
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.