Verstreken: Beleef de echte wetenschap! (2016)

Beleef de echte wetenschap in het Science Centre Delft!

Credits: Science Centre Delft

Tijdens het Weekend van de Wetenschap pakt het Science Centre Delft extra uit! Met 50% korting op de entree is dit de kans voor zowel jong en oud om een kijkje te nemen in de wereld van de Wetenschap.

Ga langs bij de creatieve werkplaats ambassadeur Rolf Hut Hut en wordt uitgedaagd zelf uitvinder te zijn. Of doe mee met de workshop van iGem, waarin je als een echte wetenschapper zelf aan de slag gaat om DNA uit een kiwi te halen.

Tijdens het Weekend van de Wetenschap is het Mineralogisch Geologisch Museum speciaal geopend voor bezoekers: dé kans om jezelf onder te dompelen in de wereld van kristallen, mineralen, ertsen en fossielen. Nog niet genoeg wetenschap gezien? Bekijk de nieuwste wetenschapsprojecten afkomstig van de jaarlijkse Research Exhibition.

Nieuwsgierig naar wat er zich allemaal op de Technische Universiteit Delft afspeelt? Doe mee met de Backstage Tour en ontdek de labs en onderzoeksfaciliteiten op de campus. Meedoen of alleen rondkijken? Het kan allemaal in het Science Centre Delft!

Prijzen

Bezoeker Prijs met 50% korting
Volwassenen € 3,50
Jeugd van 9 t/m 17 jaar € 2,00
Kinderen t/m 8 jaar gratis

Naam organisatie Science Centre Delft
Soort activiteit Excursie / Rondleiding
Doelgroep Kinderen, Familie
Prijs
2,00 per persoon
Openingstijden 2 oktober 2016: 11:00 - 17:00 uur
1 oktober 2016: 11:00 - 17:00 uur
Adres Science Centre Delft
Mijnbouwstraat 120
2628 RX Delft
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.