Verstreken: Afkijken bij bollebozen (2016)

Bij deze leuke speur- en doetocht voor kinderen van 8 t/m 12 jaar mag je afkijken, nee, je móet zelfs afkijken! Spiek bij de natuur en wordt zelf een echt uitvinder.

Credits: Studio Noodweer voor de Botanische Tuinen Utrecht

Ga mee op een spannende en leuke tocht door de Botanische Tuinen met professor Billenklap (zelf niet aanwezig) waarbij je afkijkt van de natuur. Afkijken? Dat mag toch helemaal niet? Nee, als je een testje moet maken mag dat niet, maar afkijken om van iemand iets te leren is juist goed! Professor Billenklap heeft al heel wat afgekeken van de natuur, want die is nog vééél slimmer dan de professor zelf. Onderzoek bijvoorbeeld de plant die klittenband heeft uitgevonden, of leer hoe een Gekko zomaar tegen de muur kan lopen!

Je krijgt voor deze speurtocht een enveloppe mee met ‘spiekbriefjes’. De opdrachten op de spiekbriefjes kun je na afloop controleren bij de balie. Als je alles goed hebt krijg je een klein presentje. Veel plezier met afkijken!

Prijs

Deze activiteit is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs voor de Botanische Tuinen Utrecht.

Regulier €7,50
Kinderen t/m 12 jaar Gratis
Museumkaart Gratis

Naam organisatie Botanische Tuinen Utrecht
Soort activiteit Spel
Doelgroep Kinderen
Prijs
7,50 per persoon
Openingstijden 2 oktober 2016: 10:00 - 16:30 uur
1 oktober 2016: 10:00 - 16:30 uur
Adres Botanische Tuinen Utrecht
Budapestlaan 17
3584CD Utrecht
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.